++SPONSOR++

LÉTEZIK A COVID-19 VÍRUS VAGY CSAK STATISZTIKA?


ELSŐ LÉPÉSBEN ENGEDJÉTEK MEG NEKEM, HOGY KIJELENTSEM, NEM ÉRTEK EGYET A KÖVETKEZŐ VIDEÓBAN FELSZÓLALÓ URI EMBER VÉLEMÉNYÉVEL!

NEM ÉRTEK HOZZÁ, NEM VAGYOK ORVOS, VISZONT ÉRDEKES KÉRDÉSEKET VET FEL! 

KÉRLEK MUTASSÁTOK MEG A KÖRNYEZETETEKBEN LÉVŐ ORVOSOKNAK VAGY BIOLÓGIÁBAN MAGAS SZINTEN KÉPZETT ISMERŐSEITEKNEK ÉS SZÓLJATOK HOZZÁ VALAMILYEN FORMÁBAN, HOGY MI A VÉLEMÉNYETEK. IGAZ AMI ELHANGZIK A VIDEÓBAN VAGY CSAK SÜLETLENSÉGEKET BESZÉL?

NEKEM LAIKUSKÉNT AZ A VÉLEMÉNYEM, HOGY MINDADDIG, MÍG BE NEM BIZONYOSODIK AZ ELLENKEZŐJE VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, AKI TUD MARADJON OTTHON ÉS TARTSA BE AZ ÓVINTÉZKEDÉSEKET EGYSZERŰEN "JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI" ALAPON

DE HA VALAKINEK VANNAK KÖZÜLETEK INFORMÁCIÓI ARRÓL, HOGY TAVALY 2019 BEN JANUÁRBAN, FEBRUÁRBAN ÉS MÁRCIUSBAN HÁNYAN HALTAK MEG MAGYARORSZÁGON ÉS EZT ÖSSZE TUDNÁNK VETNI A 2020-AS STATISZTIKÁKKAL, KÍVÁNCSI LENNÉK, HOGY MILYEN EREDMÉNYEKET KAPNÁNK.

A MINDENNAPI TÁJÉKOZTATÁSBAN NEM IS ÉRTEM MIÉRT NEM ÚGY KÖZLIK A SZÁMOKAT, HOGY MA MAGYARORSZÁGON MEGHALT 100 EMBER, EBBŐL 10 A CORONA VÍRUS KÖVETKEZTÉBEN. HANEM CSAK KAPUNK EGY SZÁMOT, HOGY 10 EMBER HALT MEG MA AKINEK POZITIV VOLT A KORONA VÍRUS TESZTJE.... NINCS VISZONYÍTÁSI SZÁMUNK ARRÓL, HOGY ÁLTALÁBAN HÁNYAN IS HALNAK MEG MA MAGYARORSZÁGON ÚGY ÁLTALÁNOSAN MINDEN NAP?

ELGONDOLKODTATÓ

NÉZZÉTEK MEG, VAN RAJTA MAGYAR FELIRAT ÉS BESZÉLGESSÜNK RÓLA
FORRÁS: A TELJES VIDEÓ A KÖVETKEZŐ LINKEN MEGTEKINTHETŐ, DE FELIRAT NÉLKÜL:

 -->>>KLIKK IDE<<<---


Share on Google Plus

About Farkas

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése