++SPONSOR++

BREAKING!!! Titkos elnöki memorandumot adott ki Trump az öregedés elleni és az ingyen energia technológiák nyilvánosságra hozásáról!!!

"Az Amerikai Légierő tisztviselői vizsgálni kezdték a titkos haditengerészeti űrprogramról szóló állításokat" című cikk folytatása.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/03/az-amerikai-legiero-tisztviseloi.html

Corey Goode, a titkos űrprogram informátora szerint Donald Trump elnök kiadott egy szigorúan titkos memorandumot nem sokkal január 20-i beiktatását követően, elrendelve számos titkosított öregedésgátló és egészségügyi, valamint ingyen energia szabadalom nyilvánosságra hozását. A szigorúan titkos memorandumot elküldték a Védelmi Minisztériumnak és a hírszerző közösségnek, de a besorolási státusza miatt a nagyobb médiák számára nem lesz elérhető, hogy bejelentéseket tegyenek róla.

A Goode-tól kapott információk az egyik tárcaközi titkos űrprogram magas rangú tisztviselőjétől származnak, amely magában foglalja az Amerikai Légierőt, az NRO, NSA és a DIA ügynökségeket, amit ő a katonai ipari komplexum titkos űrprogramjának nevez (MIC-SSP). A tisztviselő, akit "Sigmundnak" nevez Goode állításait vizsgálja és "információcserét" folytat vele (lásd az első részben).

Március 16-án Goode tájékoztatta Michael Salla exopolitika kutatót a Sigmunddal és két beosztottjával folytatott találkozóiról. A Goode által szolgáltatott információk az "Endgame 3" (Végjáték 3) cikkben kerülnek majd nyilvánosságra, amely a népszerű Endgame 2 cikk és videó folytatása. Ugyanakkor az információ haladéktalan közlésének égető szükségessége miatt Michael Salla előre megkapta, hogy mindezt közzétehesse.

Az egyik ilyen Sigmunddal (és beosztottaival) történt "találkozón" Goode-nak elmondták, hogy Trump egy elnöki memorandumot adott ki arról, hogy oldjanak fel több mint 1000 szabadalmat a mintegy 5000 titkos technológia közül. Az 1000 szabadalom többsége az öregedés megakadályozásával és egészségügyi technológiákkal foglalkozik, valamint néhány közülük anyagtudománnyal és biokémiával és ingyen energia találmányokkal.

Ezen technológiákat széles körben használják számos titkos űrprogram keretében, és a szabadalmakat, melyek ezekkel foglalkoznak nemzetbiztonsági utasításra fojtották el. Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hiavatala szövetségi utasításokat adott ki, amelyek szabályozák, hogy egy szabadalmat mikor titkosítanak nemzetbiztonsági okokból, és amelyeket a későbbiekben visszatartottak a nagyközönségtől.Amikor a Védelmi Minisztérium szervezete vagy a hírszerző közösség egyik tagja úgy ítélte, hogy egy szabadalom veszélyt jelent a nemzetbiztonságra, a szabadalmi biztos kiadott egy titoktartási utasítást annak érdekében, hogy megakadályozzák a szabadalom nyilvánosságra kerülését.

A jelenleg titkosítás alatt lévő szabadalmak száma mintegy 5700 az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala szerint, amely megfelel annak az adatnak, amit Sigmund adott meg Goode-nak.https://fas.org/sgp/othergov/invention/stats.html

Amint a fenti táblázat is mutatja, a titkos szabadalmak száma, amit minden évben minősítettek mintegy 0,5 százalék évente.

Goode megtudta, hogy a Pentagon és a hírszerző ügynökségek azt mondták Trumpnak, hogy 10 évbe telne nyilvánosságra hozni őket, de Trump azt mondta nekik, hogy oldják meg 2-3 év alatt.

Annak bizonyítéka, hogy Trump merész lépésre szánta el magát a titkos szabadalmak titkosításának mihamarabbi megszüntetésével kapcsolatban, a beiktatási beszédében hangzott el. A beszéd vége felé Trump elejtett egy mondatot, amely legfényesebb jövőképére utalt Amerika és polgárai számára, amely az ilyen titkosítások megszüntetéséről rendelkező memorandumot eredményezte, tájékoztatták Goode-t. Trump a következőt mondta:

"Egy új évezred születése előtt állunk, készen arra, hogy feloldjuk az űr titkait, hogy megszabadítsuk a Földet a betegségek nyomorúságától, és kihasználjuk a jövő energiáit, iparágait és technológiáit." (Lásd az alábbi videóban 13:50-től)Ha Trumpnak sikerül a több mint 1000 ilyen titkosított szabadalmat nyilvánosságra hoznia az elkövetkező 2-3 évben, az az összes szabadalom 20 százalékát jelenti. Ez egy megdöbbentő 2000 százalékos növekedés lenne az előző évekhez képest.

Trump titkos memorandumának célja, melyet a Védelmi Minisztériumnak és a hírszerző közösségnek adott ki, hogy a szabadalmi biztos, aki jelenleg Drew Hirshfeld, oldja fel az elődei által hozott titkosítási utasításokat arról az 1000 szabadalomról, melyeket így minősítettek. (3)

Továbbá, figyelemmel kísérve az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalának nyilvántartását a titkotartási utasítások visszavonásáról 2017-ben, konkrét igazolását adja annak, hogy Trump valóban kiadott egy ilyen memorandumot.

Goode szerint a legtöbb titkos szabadalom, melyeknek a nyilvánosságra hozását elrendelték, az öregedés meggátlásával és az egészséggel foglalkozik. Elmondása szerint különösen a telomer technológia az, ami nagyon fejlett a titkosított projektek közül, amely lehetővé teszi az egészséges sejtek szaporodását öregedés és betegségek nélkül.

Mindez összhangban van William Tompkins nyugalmazott űrhajózási mérnök állításaival, aki azt mondja, hogy 2016 elején haditengerészeti tisztviselők azt közölték vele, hogy az öregedést gátló technológiát egy kétéves periódus alatt nyilvánosságra fogják hozni.

Tompkins részese volt az öregedésgátló technológiák eredeti vállalati fejlesztésének, amikor rendszermérnökként dolgozottt a TRW vállalatnál 1967 és 1971 között. Ezeket a technológiákat később a titkos űrprogamok berkeiben használták, amelyeket rutinszerűen alkalmaztak a "20 év és vissza" programok során a személyzeten, melyről Goode és más informátorok is azt állítják, hogy átestek ilyen kezelésen.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20%C5%B1rprogram

A TRW-nél kifejlesztett technológiák valószínűleg részét képezik annak az 1000 szabadalomnak, amelynek titkosítás alóli feloldását Trump memoranduma elrendelte. Továbbá Tompkins azonosította a San Diego központú Scripps Kutatóintézetet, amely aktívan részt vett az öregedésgátló technológiák viszgálatában, és amely az egyik főszereplő lesz a felsorolt technológiák nyilvánosság elé tárásában.

Goode és Tompkins titkosított öregedésgátló technológiákkal kapcsolatban tett bizonyságtételét támasztják alá azok a genetikusok, aik nemrég azonosították azokat a géneket, amelyek irányítják az öregedési folyamatot. A lenyűgöző kísérletek eredményeképpen, amelyek már szakmailag lektorált tudományos folyóiratokban is megjelentek, a genetikusok bebizonyították, hogy változó sikerrel ugyan, de képesek voltak visszafordítani az öregedés folyamatát.

A nyilvánosan bejelentett életkor visszafordító vizsgálatok vezető genetikai tudósa Dr. David Sinclair, aki egy 2014 novemberi interjúban részletezte a genetikai kutatások eredményeit, melyeket elsőként egereken végeztek:

"Már felfedeztük azokat a szabályozó géneket, amelyek irányítják, hogy a test hogyan harcoljon az öregedés ellen, és ha ezeket a géneket megfelelő módon kapcsoljuk be, annak nagyon erős hatásai lehetnek, akár az öregedést is visszafordítja - eddig legalábbis egerek esetében. Egy úgynevezett NMN molekulát etettünk velük, ami teljesen megfordította az öregedést mindössze egy héttel a kezelést követően az izmokban, és most keressük annak a módját, hogyan tudjuk visszafordítani az öregedést minden szempontból, ha lehetséges."

Kapcsolódó cikk: A titkos űrprogramokban használt életkor regresszióról megerősítették, hogy tudományosan megvalósítható

Az öregedésgátló szabadalmak nyilvánosságra hozása forradalmasítani fogja az orvosi és egészségügyi ágazatot, amely már jelentős lépéseket tett az öregedési folyamat megértésében és visszafordításában.

Egy másik iparág, amelyet forradalmasíthat Trump memoranduma, az energia szektor. A szabad energia találmányok titkosításának megszüntetése forradalmasítani fogja az autóipart és a légi közelekedési ipart, és megkönnyíti a magánvállalatok számára, mint amilyen a SpaceX, hogy sokkal hatékonyabb és fejlettebb űr meghajtási technlógiákat fejlesszenek ki.

Ami azonban a legfontosabb, hogy a szabad energia találmányok nyilvánosságra hozatala hatékonyan véget fog vetni az olajipar hatalmának és befolyásának. Meglepő egybeesés, hogy az olajlobbi egyik legnagyobb támogatója David Rockefeller március 20-án 101 éves korában meghalt. Rockefeller arról volt ismert, hogy rendíthetetlenül támogatta a titoktartás status quójának fenntartását.

Trump memoranduma, melyet a Pentagonnak és a hírszerző közösségnek adott ki a titkos szabdalmak feloldásáról nem lebecsülendő, mivel forradalmi változások állnak küszöbön. Az ilyen változásokkal való szembenállás segíthet megmagyarázni azokat a pletykákat, miszerint nem akarták Trumpnak megengedni, hogy elfoglalja az elnöki hivatalt a 2016-os választási eredmény ellenére sem.

Azon információk szerint, melyeket Goode kapott Sigmundtól, Trumpot meg akarták ölni az elnöki beiktatása előtt vagy alatt. Ugyanakkor a Pentagon válaszul azzal fenyegetőzött, hogy egy nyílt katonai puccsba kezdenek, ha Trumpot megölik.

A CIA, az NSA és a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) embereit arra figyelmeztették, hogy katonai személyzettel lesznek körülvéve, és a CIA, NSA és a DHS felső vezetőit letartóztatják a merénylet elősegítése miatt.

Goode becslése szerint a személyzet mintegy 80 százalékát ezekben a polgári hírszerző ügynökségekben az összeesküvés (háttérhatalom) irányítja, míg az FBI 50 százalékát a "fehér kalaposok" ellenőrzik. Azt mondták neki, hogy ezek az ügynökségek megtagadják, hogy ugyanazt a tájékoztatást adják, mint annak idején Reagan elnöknek az MIC-SSP titkos űrprogramról és arról a maroknyi idegen csoportról, amely előttük ismert.

A több mint ezer titkos szabadalom közelgő nyilvánosságra hozatala egyértelműen segíti Trump azon céljának elérését, hogy újraélessze az Egyesült Államok feldolgozóiparát és több millió új munkahelyet teremtsen. Úgy tűnik, hogy ezen szabadalmak közzétételét úgy időzítették, hogy egybeessen az Antarktiszon történt felfedezések közelgő bejelentésével, ahol állítólag fejlett technológiákat találtak, amelyek szintén forradalmi hatással lehetnek számos jelentős iparágra.

Forrás: Új Világtudat

Osszátok minél többen, hogy terjedjen az információ és ébredjenek fel az emberek minél többen és minél gyorsabban! Köszönjük!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése