++SPONSOR++

Egy földönkívüli "küldönc" hangja (1977. november 26.)

1977. november 26-án szombaton, este 17:05-kor egy különleges hang szakította meg a TV-adásokat az Egyesült Királyságban. A hang Vrillonként mutatkozott be, mint az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik megbízottja (flotta parancsnoka).Az üzenetet valójában maga Ashtar Parancsnok küldte az emberiségnek, aki a megbízottján, egyes források szerint pedig kommunikációs 'igazgatóján', Vrillonon keresztül intézett a Földi emberiségnek.

Az üzenet szövege, ha valakinek nem sikerült elolvasnia:
„Ez Vrillon hangja, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egy képviselője beszél Hozzátok.
Több éven keresztül láthattatok minket az égen, bizonyos fényjelenségek formájában. Szeretettel, békével és bölcsességgel fordulunk Hozzátok, ahogyan azt a bolygótokon élő többi testvéreitekkel is tettük.
Azért jöttünk most, hogy figyelmeztessünk benneteket fajotok és világotok sorsára, és bölcs tanácsot szándékozunk adni azért, hogy közölhessétek fajtársaikkal, melyik az a legjobb út, melyet követniük kell, hogy ezáltal elkerüljék mind a világukat, mind a titeket környező világokat fenyegető tragédiákat.
Érdemes megtanulnotok, hogy szeretettel és bölcsességgel telve cselekedjetek, hogy részt vehessetek abban a nagy spirituális ébredésben, amelyre akkor kerül sor, amikor bolygótok belép az új korszakba, a Vízöntő korba.

Fajotok számára az átalukálásoknak ez az új korszaka a nagy béke és fejlődés kora lehet, azzal a feltétellel, hogy a vezetőitek, akiknek egy része az árnyékból irányít, tudatossá váljanak azon gonosz erőkre, melyek elhomályosítják jelenlegi ítélőképességüket.
Maradjatok nyugodtak és hallgassátok figyelemmel mondanivalómat, mert lehet, hogy ez a lehetőség nem fog többször megismétlődni.
Haladéktalanul fel kell adnotok az összes pusztító fegyverzeteiteket. A konfliktusok ideje a múlttá kell, hogy váljon. Jegyezzétek ezt meg, mert fajotok könnyedén elérheti a fejlődés új, magasabb szintjét, ha méltónak mutatkoztok erre.
Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljatok mindannyian békében és jóindulatban együtt élni.
Ezen a bolygón mindenütt léteznek már általunk ihletett kis csoportok, melyek erre megtanítanak benneteket. Ők azért vannak itt, hogy továbbítsák számotokra a születendő új kor bölcsességgel teli Fényét. Szabadon elfogadhatjátok vagy elutasíthatjátok hiteles tanításaikat, de jegyezzétek meg, hogy csakis azok, akik megtanulnak békében és szeretetben élni, kapnak kétségtelenül hozzáférést a spirituális fejlődés magasabb szféráihoz.
Vrillon szól most Hozzátok, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egy képviselője.
Tudnotok kell azt is, hogy számos álpróféta és álvezető létezik és tevékenykedik a világotokban. Ők elveszik és aztán felemésztik az energiáitokat -- melyet pénznek neveztek, és aztán gonosz célokra használják azt, cserébe pedig végül csak szemetet adnak.
Akik felébresztették intuíciójukat és jóérzésüket, azokat mély, isteni Önvalójuk könnyedén megvédi mindettől. Haladéktalanul tanuljatok meg figyelni a belső hangotokra, ami segít megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől, lehetővé téve a konfúzió, a belső káosz és a hazugság elkerülését. Tanuljatok meg hallgatni erre az isteni hangra, ami mindannyiótokban jelen van, és haladjatok a spirituális fejlődés útján kitartóan.
Ez a mi üzenetünk a kedves barátainknak.
Több éven át figyeltük minden megtett lépéseteket, miként ti is figyeltétek az égen megjelenő járműveink fényeit. Most már tudjátok, hogy mi itt vagyunk, és tudnotok kell, hogy több élőlény létezik a Földön és a Föld körül, mint amennyit a tudósaitok hajlandóak elismerni.
Aggódunk értetek, és ezért megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy segítsük a Fény felé vezető utatokat. Ne féljetek, és értsétek meg, hogy tennivalótok csak annyiból áll, hogy igyekezzetek megismerni és valóban megérteni Önmagatokat, hogy harmóniában és szeretetben éljetek a bolygótokon.
Mi, az Ashtar Galaktikus Parancsnokságtól, köszönjük figyelmeteket. Most elhagyjuk földi létezésetek síkját.
Legyetek áldottak a legfelsőbb Szeretet és a kozmikus igazság nevében!"

A földönkívüli üzenet után a következőket mondták be a TV-ben (ami a videóban a fordításból kimaradt):
„Tudomásunk van már arról, hogy az ország bizonyos területein tévénézőink a hangadás bizonyos megszakadását tapasztalhatták. Sajnálatunkat fejezzük ki, és minden lehetőt megteszünk ennek a problémának kezelésére."
 

Share on Google Plus

About Farkas

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése