++SPONSOR++

Ufókat rögzített kamerájával egy hatvani férfi? (0:20-0:30!) 2013.04.28.

Szerkesztőségünknek eljuttattak egy videófelvételt, amely két, eddig azonosítatlan repülő objektumot rögzített a hatvani bányatónál.


A videólink mellett néhány sorban meg is írta a fiatalember, mit tapasztalt vasárnap:
Tisztelt szerkesztők!

Egy elég furcsa dolgot sikerült rögzítenem a kamerámmal 2013.04.28.-án, vasárnap, a hatvani bánya tónál.
Ami azt illeti, nem is egyet. A pontos időt nem tudom, de olyan 17:35 körül járhattam azon a részen, a felvételt egy mólóról készítettem. Sorba jártam végig a parti mólókat, hogy melyikről lehetne a legszebb szögből felvételt készíteni a tóról. A videóról annyit kell tudni, hogy 60FPS beállítással készült, tehát lassított felvétel! A lassítás ellenére mégis két fehérnek látszó "valami", elég nagy sebességgel halad el a felvételen. Élőben sajnos nem láttam ezeket a dolgokat, mert a kamera LCD-jét figyeltem, és hangtalanok voltak, mert általában fel szoktam ütni a fejem, ha repülőt, vagy helikoptert hallok, de erről szó sem volt. Miután haza értem, és a felvételt a gépemre raktam, akkor tűnt fel, hogy bizony nem csak a tavat sikerült felvennem.

Az első objektum tökéletesen látszik, ahogy elhalad a felvételen. A második csak akkor tűnt fel nekem, miután képkockánként néztem vissza a felvételt. Az sokkal gyorsabban halad mint a másik, szinte csak egy villanásnak látszik, de a mellékelt felvételen jól látszik.

A gyorsabbik 17 és 19 másodperc között jelenik meg, a másik pedig 18 másodperc környékén bukkan fel a távolban a felhők közül és ennek a mozgása a 30-adik másodpercig látható. Egyelőre még senki nem tudott rá ésszerű magyarázatot adni, hogy mik is lehetnek ezek, mindenesetre örülök, hogy sikerült megörökítenem!


Share on Google Plus

About Farkas

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése