++SPONSOR++

Abüdosz titkai - Egyiptomi repülőgépek?


Az alábbi kép az egyik ősi egyiptomi templomban készült, Abydosban. Érdemes figyelmesen megnézni a hieroglifákat. Lyn Leahz kutató nemrég a következőket mondta ezekről az elképesztően furcsa hieroglifákról:
"Abydosban egy ősi templom falát furcsa hieroglifák díszítik, melyek úgy tűnik, hogy modern kori repülőgépeket ábrázolnak. Ez a felfedezés sok vitát eredményezett az egyiptológusok és a régészek között, akik nem biztosak abban, hogy mit is gondoljanak. Hogyan lehetséges, hogy 2-3 ezer évvel ezelőtt az emberek már ismerhették a modern repülőgépeket?

Amikor Dr. Ruth Hover és férje utazást tettek a piramisokhoz és az egyiptomi templomokhoz, meg voltak döbbenve, amikor felfedezték az abydosi templomban a modern repülőgépeket ábrázoló hieroglifákat. Lefényképezte a fal elem egy részét, ahol az egyiptomi hieroglifákkal teli fedő panel összetöredezett és leesett, felfedve egy alatta lévő régebbi panelt."


Ez a régebbi panel, ahogy az fent látható, képeket tartalmaz, ami úgy tűnik, hogy mai technológiával készült helikoptert, egy tengeralattjárót, egy vitorlázó repülőgépet, és egy másik ismeretlen típusú repülőgépet (egyesek szerint hasonlít a Hindenburg léghajóhoz) ábrázol.

Szóval azok, akik a történelem általánosan elfogadott változatát hirdetik, hogyan magyarázzák ezt?

Nem tudnak vele mit kezdeni.
Share on Google Plus

About Farkas

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése